Íme az ok, amiért csak megdugtalak.

Nyílt levél szingli csajoknak, az egyedülálló férfiak nevében.

 

Tudom, hogy nem könnyű nektek, magamtól, magyarázat nélkül is tudom, hogy helyt kell állni, hogy az idő szorít, hogy sokan próbálnak visszaélni ezzel, hogy nehéz elhinni, hogy lehetsz értékes, ha nem játszol a világ által látszólag megkövetelt szabályok szerint. Pedig igen. NEM igaz ugyanis, hogy a szex meg kell a vacsorát előzze, sem, hogy fürdőruhás képet muszáj Facebookra feltenni, hogy saját autóval kell menj, sőt házhoz, miközben a tűsarok miatt vezetni alig tudsz, hogy el kellene nézd, hogy már másodszor teszi a találkozótokat át, hogy randi közben a telefon buzerálása normális, hogy a lassú válasz az érdeklődés jele, vagy hogy az este 11-kor kezdődik.

Mármint akkor nem, ha férfit szeretnél.

A fentiek ugyanis a nőcsábász, alias komoly önértékelési és/vagy karrier válságban szenvedő hím egyed követelményei. Tudom, mert jártam ott. Csináltam. Írtam másnak randi közben, követeltem fürdőruhás, sőt akt, sőt mégbátrabb fotókat, mondtam találkozást a megbeszélt időpont után le, kötöttem ki, hogy szoknyában, melltartó nélkül jöjjön, több nőnek párhuzamosan, köszöntem három perc után el, amikor megjelentem, léptem félre, és igen, szakítottam csodás nőkkel, hogy én tegyem meg előbb, hogy mást vihessek ágyba, hogy ne az én egóm sérüljön. Megtettem, mert megtehettem, ami nem a világ hibája. Nem. Hanem konkrét nők – bár, hmm, a csajok fogalom itt valóban helytállóbb – konkrét csajok engedték. Kivéve keveseket, akik nem. Akik elutasítottak, őszintén és méltósággal.

Ők megúsztak.

Aki pedig hajlandó volt a játékomban résztvenni, azon úthengerként gázoltam át, utolsó cseppig kivéreztetve őt. Hogy miért? Mert nem voltam jól, mert nem éreztem értékesnek magam, mert nem volt meg a dolgom. Magam miatt tehát. És nem él a Föld hátán nő, aki miatt másképp tettem volna, játék volt, konkrét vadászat, ami trófea értékre ment, és ahol a győzelem kulcsa, hogy én kötődöm kevésbé, tehát én ölök. Őt. A testét egy éjszakán át, majd a reményeit. Pontosan láttam közben a lelkét is – a nőcsábász lényege épp ez, hogy ért – de NEM érdekelt. Nem tudott érdekelni, kis lelkiismeret-furdaláson túl, amit meg leráztam, mert fontosabb volt, hogy ÉN nem vagyok jól, sőt konkrétan rettegek, belül, pénz van, de a szubjektív értékem nulla, ezt kompenzálom, hogy nem érzem értékesnek magam, és a nőcsábászat szó szerint a drog, ami felszínen tart.

És hagyták ezt nekem, mert Akartak.

Miért? Mert féltek, sőt rettegtek ők is, hogy lemaradnak, nem rólam konkrétan, hanem egy kapcsolat lehetőségéről. Azonban a lehetőség kevés, EZT kéne megértsétek. Hogy a valóság nem a remélt majd, hanem ami Most Van, hogy minden kapcsolat az első pillanatban kezdődik, sőt az egész benne, már abban, az első percekben, pontosan látszik, az ember, a másik, ha Nézni hajlandó vagy, első mondatok/üzenetek, de már előtte, hogy milyen képekkel van fenn, hol akar találkozni, mikor, mennyi idő alatt válaszol, pontos, metszően tiszta jelzések, amiket a nők nem akartak figyelmbe venni, mert az álmuk, a vágyuk, a félelmük fontosabb volt, mint én, aki valóban vagyok, ahol tartok, tehát Akartak, mert megfeleltem a listájuknak, mert el Akarták hinni, hogy működhet. Hogy mit tehetsz?

NE akarj!

Akik nekem nem hagyták, ők átláttak rajtam, ÉS – fontos, hogy ez önmagában kevés – tudták a saját értéküket. EZ az lényeg. Hogy értékes vagy, hogy TUDD, hogy SOSE feledd, hogy valaki ott kinn pontosan Téged keres, millió között neki nem egy, hanem az egyetlen vagy, el KELL ezt hidd, hogy tovább tudj lépni. A vonzó hímeken túl. Ugyan. Csak test. Engedd nyugodtan el! Hanem helyette azt Figyeld, aki LELKESÍT. Téged. Amit és ahogy mondd, ahogy a világot látja, amilyen Céljai vannak, amit meg akar valósítani. A csajok nagy része pasikkal kínlódik, de a férfi egészen más világ. A férfinak Dolga, lelke, Küldetése, szinte megszállottsága Van – és azt mutatni is hajlandó és képes.

Hogy nem látsz ilyeneket?

Persze. Mert neki Te csajként nem vagy érdekes. Bármilyen tökéletes a tested, metsző az intellektusod, bármilyen jól keresel, akármilyen kevés anyagból is készült a ruha. A férfinak NEM ez kell. Ezek hangsúlyozása épp nem. A férfi azonnal látja, és kerüli nagy ívben a csaj, avagy amazon korszakukban lévő nőket el, mert ő is tudja, hogy nem azt értékelitek, amit ő adni tud. Ugyanis a Férfi nem öltözik harsányan, nem hivalkodik pénzzel, és nem szexben méri az értékedet. Hanem figyelemben, megértésben, hitben. Hatalmas a lépés a csaj és hölgy között, és a kemény, hogy előbb kell ezt meglépd, és UTÁNA fogsz csak férfiakkal találkozni. Sőt. Lovagok várnak, lánglelkű, ügyet szolgáló hősök, akikkel azonban soha nem fogsz kapcsolódni, ha az öltözködéseden, kötözködő stílusodon, sikerorientált életformádon nem változtatsz.

VAN tovább. MERD elhinni, BÍZZ és kockáztass!

Ami másrészt nyilvánvalóan nem fog menni, amíg a karrier, a barátok, a magadnak vágyott csodás élmények a fontosabbak. Biztosan nem. Viszont a jó hír a szenvedés. Legkomolyabban. Egyre több nő kezd eléggé szenvedni ahhoz, hogy elgondolkodjon rajta, hogy a “ha tőlem nem kapja meg, megkapja máshol” logika helyes-e. És rájönnek, hogy igen. Helyes. Majd arra is, hogy de ők NEM olyat akarnak, aki megkapni szeretne tőlük. Hanem olyat, aki Szeret. Aminek kulcsa, hogy Neked is kell adni. Nem a tested, a férfi legmélyebb vágya ugyanis nem a szex, hanem a Hit, és azt izmokban nehéz. Hinni. Tehát a teste és az anyagi körülményei helyett a Lelkesedését kell a férfinak felfedezd, a Lelke Várának Titkait, ugyanis minden férfinak Vannak, és akkor, egyszerre, a viszonyok is változni kezdenek majd. Képes vagy rá. HAJRÁ, indulj, Jó Utat!

Joós István

 

p.s.

Fél nappal vagyunk később, többször leállt a szerver, és hosszászólások is áradnak bőven, köztük az észrevétel, hogy a nők is csinálnak hasonlót. Igen. Épp ez a lényeg, szerintem, hogy ezek korszakok, amiken a boldogsághoz át kell menni, ábrázoltam is, ilyen a férfi-nő út, amin járunk, szükségszerűen vagyunk tehát felváltva kemények, Királyfik és Amazonok, méltó ellenfelek, könyörtelen szeretők…

Írtam egy könyvet, erről, is: Út-Mutató
Share This Post
Szerző: Joós István
István az ÉNAKADÉMIA alapítója, <a href="http://enakademia.net/joos-istvan/">bővebb info itt</a>.
24 hozzászólás
 1. Tetszik..:-)

  Reply
  • vegre összefoglalva itt minden,szép nagy csokorba szedve,amit valaha is éreztem,részben tapasztaltam a férfinéppel kapcsolatban.Érzeketlen önző egoista az egyik veglet,a másik a gyenge gyámoltalan szerencsétlen.Ennyit a férfinépről,tisztelet a kevés kivételnekjobb mellőzni őket,mint időt szánni rájuk!

   Reply
 2. fantasztikusan meg vagyok könnyebbülve!! köszönöm szépen!! minden exem ki nem mondott válaszát látom ebben az irásban!! nagyon jó könyv lezsz!!

  Reply
 3. Jó volt, velős, erős, jó!

  Reply
 4. harmadik bekezdésig olvastam. Először is, “Nyílt levél szingli csajoknak, az egyedülálló férfiak nevében.” szerintem beszélj a saját nevedben.

  másrészt, ez nem egy őszinte vallomás, hanem egy önfényező szar, amiben az “őszinteség” csak egy eszköz arra, hogy ráderőltesd az olvasóra azt a szimpátiát, amit szeretnél, hogy érezzen veled kapcsolatban.

  az egész oldal arra jó, hogy hízlalja az egód :)

  Norbert

  Reply
  • Igaz.

   Reply
  • ha csak edddig olvastad, miért fényezed a szar válasszal magadat? kell az egódnak itt a figyelem, mert máshol nem kapod meg ?

   Reply
  • Pszichopataként, csak a saját élvezetét követve, átgázolt bárkin, és felvállalja, hogy ennek tudatában volt, és tudatában volt annak, hogy sérülést okoz, és még azt is felvállalja, szemrebbenés nélkül, hogy egyáltalán nem érdekli, kisebb lelkiismeret furdalást, könnyen le tudta rázni magáról, most 6 – 30 000 forintos havi díjért oktatná ki potenciális ügyfeleit, hogyan ne legyenek áldozatok, miközben semmiféle megbánás nincsen a soraiban csak áldozathibáztatás, és konyha pszichológia jellegű önigazolás! Mátrix és Csillagok háborúja képek reklámfotóként vannak felhasználva az oldalon…. Ejha! Hát ez nagyon nagy….

   Reply
  • Örülök, hogy vannak még olyan férfiak, mit te.

   Reply
 5. ÍRJ nagy kezdőbetűvel Random szavakat a mondat Közepén és REMÉLD, Hogy az írásod nem Lesz egy modoros szar.
  De, az lesz.

  Reply
  • Kedves Kalman! Pontosan! Egy òriàsi nagy szarkupac.Mint aki ìrta.Csak, mèg egy , amit az első pàr belepillantàs utàn le kell ìrjak: Menj, a jò …….ba!!! S folytathatnàm…..

   Reply
   • fröcsögsz a dühtől és a rosszindulattól….

    Reply
  • te meg már most az vagy….

   Reply
 6. Kedves István,
  úgy érzem számomra rosszul esik mikor általánosan, az egyedülálló férfiak nevében ‘írsz’ levelet bárkinek is, mert úgy vélem számomra egyáltalán nem tűnik sem férfiasnak, sem elegánsnak, hogy bármilyen problémámat az általad leírt módon orvosoljak.

  Üdv:MillokTamás

  Reply
  • Tamás, köszönöm a hozzászólást, hasonló című írásra volt válasz – Ime az okok, amiért szingli vagyok –, ami ezekkel a szavakkal kezdődött, és ezt vettem át, talán helytelenül. Jó Utat! István 

   Reply
 7. Kedves István! A korodat nem tudom. Az enyém nem kevés, de fiatalok között mozgok. Sajnos igazad van. A fent hozzászóló férfiak, vagy nem ilyenek, és akkor nem veszik magukra, de miért vannak felháborodva. Nem más nevében írtál, a saját tapasztalatodat, véleményedet osztottad meg. Folytasd! Üdv Szabó Anna

  Reply
 8. Ez mind tök jó. De én sose voltam csaj. Én nem mentem bele sose alantas játékba. Én az a nő vagyok aki megúszott Téged és az önértékeléssel küzdő nőkön átgázoló hím egyedeket. Én mindig a lovagokat kerestem és tálcán adtam a lelkem a szeretetem és a törődésem. Sajna a lovag részletekben jön mert eddig csak a lófaszt kaptam. Nem sikerül és bennem már nincs hit. Az emberek csak kihasználják egymást és szívtelenek. Úgyhogy semmi értelme az ilyen elemzéseknek csak önámítás.

  Reply
  • Kedves Viki!
   Valóban részletekben jön a lovag. Hahaha.
   Bennem sincs hit, ebben hasonlítunk. Igaz, hogy az emberek kihasználják egymást, de az is a valóság része, hogy időnként nagyon klassz az élet.
   Tegnap, egy idegen fiúval, Levivel beszélgettem. Gyönyörű átlátszó szemei voltak, kedves hangja, tele bizalommal, elfogadással. Beszéltünk az alacsonyan szálló repülőről, hogy nekem van e kisfiam, a sok forgácsról, az út mentén. Máskor mindig sietek, de most…muszáj volt beszélgetnem vele. A tiszta szeretet, ami a lényéből sugárzott, az nem kihasználás volt. Meg akarta osztani a létezésének örömét. Szeptembertől lesz ovis.Nekem nagyon megérte, a legjobb élményeim közé sorolom. És most nem akarom elmagyarázni neked, hogy “boldog vagy”. Rég felakasztottam volna már magam, ha arra gondolok, milyen ocsmányak az emberek. Mert ez igaz. De az is igaz, hogy néha néhányan tündériek.

   Reply
 9. Tehét az az igazi hölgy, akinek egyedül nincsenek élményei, nincsenek barátai, vagy tesz rájuk magasról, és nem érdekli a karrier, talán még munkája sincs? És az ilyen nőknek, akik az egész életüket egy férfitól teszik függővé, az ilyeneknek van tartásuk?
  Vagy inkább csak egy férfi szeretné elhitetni a nőkkel, hogy az önállótlan nő az igazán vonzó a férfiak szemében, mert az önálló, és tartással is rendelkező nő túl nagy kihívást jelent neki?

  Reply
 10. Na ebből leginkább azt értettem meg, hogy te soha a büdös életben nem kellenél nekem. Fogalmad sincs, mennyi kárt okoztál, hány nőt tettél tönkre. Érzelmi fogyatékosnak látlak. Elég találékony jelzővel illettelek? A pofátlanság csúcsa, hogy még nyíltan be is vállalod, abba kéne hagynod a tesztoszteron szedését. Erre inni kell. Megyek, főzök egy tejeskávét.

  Reply
 11. Ha mindenki Nő es Férfi lenne sem lenne rend. 3x annyi a Nö mint a Férfi.. Esélytelen.
  Am teljesen igaz.. amit irtal.

  Reply
 12. Szomorú ,hogy ilyen világot élünk és erre büszkék az ilyen férfiak 😡 Mások érzéseit kihasználni becsapni miért jó ??? Sokszor elgondolkodom ha ez fordítva lenne te meg a te aljas fajtád is így élvezné??? Le lehet titeket is rombolni a ti lelketeket akik ilyen aljas emberek szégyen ezért tartunk itt.Azt hiszed macsó vagy mindenkin átt gázolhatsz de isten malma lassan öről mindenki azt kapja amit érdemel.Azt is írd majd meg mikor full padlora kerülsz megalázva kihasználva .Undorító

  Reply

Hozzászólások

Play All Replay Playlist Replay Track Shuffle Playlist Hide picture