Az ÉNAKADÉMIA egy közösségi platform, aminek célja, hogy az életközepi válság minél gyorsabb megoldásában segítsen, minél több embernek.

Az általunk ajánlott gondolatok, online kurzusok és közösségi kapcsolódási lehetőségek által a saját utadon léphetsz hatékonyan tovább.

Helyed van és vár, de a boldogsághoz kapcsolódni fontos, mi sem oldottuk egyedül meg…

 

Bár keveset beszélünk róla, de nagyon hasonló válságokon esünk át mindannyian – úgy tűnik, hogy ezek nem kihagyhatók, mert az ember a szenvedés tüzében változik, érik, fejlődik: a válság normális. Ne csüggedj, van tovább, bármiben is vagy!

Az emberiség ősi meséire és mitoszaira is építő megfigyelésünk, hogy az élet útja korszakokból áll, sőt utat mutató térkép is van hozzá. Könnyebb a múlt sérelmeit elengedni és a jövőt bártan választani, ha ezt a rendszert ismered, de kihívások így is mindig lesznek: a boldogság munka, és az is marad. 

Tapasztalatunk szerint időszerű a férfi-nő kapcsolódás újrafelfedezése – a működő tánc alapja a közös zene és világos szerepek, amit azonban gyakorolni kell, mert senki nem születik készen. Helyed van és vár, de nem érheted el, amíg az Egó-céljaid követed. Másképp is lehet.

Meghatározó élményünk, hogy szükségünk van egymásra – aki “idegenekkel” kapcsolódni hajlandó, az gyorsabban halad, tehát kevesebb szenvedéssel megúszhatja, mert hamarabb változtat. Nem vagy egyedül, nem kell egyedül megoldd, mert senki nem oldja egyedül meg: támaszkodj másokra!

 

Segítünk

  1. az emberi úton saját új élmények által haladni -› kurzusok
  2. válságok okait és megoldását tisztázni -› rendszer
  3. új emberekkel kapcsolódni -› események
  4. a világot másképp látni -› magazin
  5. támaszkodni –› tanácsadók

 

Isten hozott.

Joós István
alapító