TÜKRÖM, TÜKRÖM – avagy mit üzen rólad a valóságod?

TÜKRÖM, TÜKRÖM – avagy mit üzen rólad a valóságod?

by ÉA1 6 Lessons

Párt szeretnél találni, vagy a jelenlegi kapcsolatodat szeretnéd harmonikusabbá tenni? Ez a tananyag nem a konkrét lépéseket fogja megmutatni, sokkal inkább abban a belső munkában segít, amely során azokat a blokkokat leszel képes magadban meglátni, amelyek gátolják egy valóban boldog párkapcsolat létrejöttét vagy kibontakozását.

Párt szeretnél találni, vagy a jelenlegi kapcsolatodat szeretnéd harmonikusabbá tenni? Ez a tananyag nem a konkrét lépéseket fogja megmutatni, sokkal inkább abban a belső munkában segít, amely során azokat a blokkokat leszel képes magadban meglátni, amelyek gátolják egy valóban boldog párkapcsolat létrejöttét vagy kibontakozását.

 
Amikor már úgy érzed, hogy mindent megtettél és még sincs párod, nem jön a Férfi az ügyével, de még egy kósza Vándor se kerül az utadba, vagy férfiként egy Amazon sem kerülget, nemhogy egy Hölgy, akkor érdemes másfelé körülnézni.Ugyanígy, ha már mindent megtettél és a párkapcsolatod nem mozdul el egyik pontról a másikra, megrekedtetek, nem lép tovább a következő szintre és nincs fejlődés, akkor valami más kell, valami olyan, ami eddig még nem volt.
 Párkapcsolatod minőségére hatást gyakorolnak korábbi megéléseid, átvett mintáid, de még a generációs öröklések is negatívan befolyásolhatják azt.Hogy mit lehet tenni, ha azt érzed megrekedtél, vagy időről-időre ismétlődő, hasonló, negatív kimenetelű párkapcsolati helyzetekben találod magad?Beletörődhetsz. Lemondhatsz a boldogságról.De van ennél sokkal jobb alternatíva. 
A megoldás ilyenkor mindig a befelé nézés.
 Ez az 5 hetes kurzus ehhez ad tématerületeket és hozzájuk kapcsolódó sorvezetőt, amelyek segítenek feltárni a belső világodat. Megéri szembenézned magaddal, ha egy sokkal jobb minőségű kapcsolatban élnéd az életed.  Működés
  • a leckék alább látszanak, vásárlás után lesznek elérhetők
  • a megvásárolt kurzusok személyes fiókodba bejelentkezve, a Kurzusaim menüpontban találhatók

Leckék

tt/1 – Áttekintés

Minden belső munka alapja látni, hogy amivel épp dolgozom, ott mi is lapul, vagy lapulhat a háttérben. Ebben a leckében áttekintjük, hogy általánosan milyen mögöttes okokra vezethető vissza a jelenben megélt párkapcsolati elakadásunk, hogy azután további leckék során hétről-hétre részletesen kibontsuk a lehetséges okokat.

tt/2 – A magzati kor – titkok az anyaméhben

A fogantatás körülményei, és az anyaméhben eltöltött idő tapasztalatai gyakran tudattalanul befolyásolják jelenlegi életünket, és meghatározóak lehetnek párkapcsolati problémáink szempontjából. Érdemes tehát tudatosan, és segítséggel feltérképezni életünk ezen időszakát. Ez a lecke ebben vezet minket mélyebbre.

tt/3 – Gyermekkor – avagy hogyan éltük túl.

A gyermekkor történéseit, a szülőkkel való kapcsolatunkat megvizsgálva értékes információkat találunk, melyek helyes feldolgozása elengedhetetlen, ha boldogabb párkapcsolatot szeretnénk a jelenleginél. Ebben a részben ennek hátterével, felismerésükkel és feldolgozásukkal foglalkozunk.

tt/4 – Szüleink párkapcsolata – viszony vagy iszony?

Szüleink párkapcsolatának dinamikája meghatározó a saját párkapcsolati modellünk szempontjából. Tudatosan feltérképezzük, hogy mit hoztunk magunkkal a szülői mintákból, és hogy azokat valóban szerettük volna-e magunkkal hozni.

tt/5 – Generációs minták – az örökség.

A szülői minták megvizsgálása után érdemes a generációs “örökségünket” is tüzetesebben megnézni, hogy tökéletesen lássuk, értsük, miért alakulnak úgy kapcsolataink, ahogyan. Ez további kulcsot, és ezzel lehetőséget is ad számunkra a megoldáshoz.

tt/6 – Összegzés

Átfogó képpel a kezedben a következő lépés: hogy jó, most ez van, de merre menjek tovább. A tananyag záró leckéjében erre a kérdésre kapsz hasznos segítséget.

Vagy belépés a megvásárolt kurzusod eléréséhez.
Ár
Course Badge
Course Certificate
8 tanuló ezen a kurzuson
Play All Replay Playlist Replay Track Shuffle Playlist Hide picture