A Férfi Útja egy kihívások által szegélyezett út az önmegvalósításba.

Boldog élete annak van, aki a nehéz döntéseket meri választani. Míg ezzel szemben aki mindig csak a kisebb ellenállás felé mozog: tartósan boldogtalan marad. 

Segítünk legyőzd magad!

 

A Férfi lényege szerintünk, hogy dolga, Küldetése, ÜGYE van a világban. Tudja, meri, teszi – innen az ereje, ebből magabiztossága, és minden siker alapja is ez, olyannyira, hogy a végül a nőket sem kocsi, lakás, genetika vagy izmok nyűgözik le, hanem: a Lelkes Céltudatosság. 

A nehézség, hogy kevesen születnek úgy, hogy a Dolgukat eleve tudják.

… mi átlag halandók tehát fokozatosan fedezzük fel, csinálva, tapasztalva, folyamatosan változva, miközben a világ is alakul körülöttünk. Elbizonytalanodás normális olykor, sőt nélkülözhetetlen. Kiégni, megállni, elgondolkodni: szabad – válság a változás jele, és Érted van.

 

Mi ez?

A Férfi Útja egy kapcsolódásra, komfortzónán kívüli élményekre és felelősségvállalásra építő önismereti és céltisztázó rendszer, férfiaknak.

Amit adunk:

 • zárt facebook csoport – tudni egymásról
 • találkozók 3 szintű rendje – TT, Ügy-Műhely, Erő-Tér
 • kurzusok és magyarázatok – állapotod és érdeklődésed szerint
 • korszakváltó feladatsor – ha már nagyon nem bírod
 • személyes vezető – aki átment hasonlón

 

Így működik

Megközelítésünk lényege kapcsolódni. Hatalmas érték, aki átment hasonlón, mert minimum egy megoldást ismer. Amihez alapvető belátás, hogy EGYEDÜL NEM OLDOD MEG. Nem mert béna vagy, hanem mert egyedül senki nem oldja meg, mert egyedül nem lehet megoldani, mert pontosan a magány a probléma forrása. Meg kell nyílni. Ha ebben nem értünk egyet, akkor (még) nem szólunk Neked.

ELSŐ lépésként zárt FB csoportunk vár, jelentkezz be, nézz szét, de a személyes részvételt ez nyilván nem váltja ki.

MÁSODIK lépés – bátrak kezdhetnek is ezzel –, hogy gyere el közénk! Az ÉNAKADÉMIA találkozói az alábbi három szinten “szolgáltatnak”:

 1. HA esik szét az élet, nem értem mi történt, az asszony megbolondult vagy nincs, sokat veszekszünk, egyre rosszabb a hangulat, a munka sem úgy megy + megdugtam, akit nem kellett volna: TÖKÉLETLENEK TALÁLKOZÓJA
 2. HA sok munkát tettél önismeretbe, és bár átmenetileg jobb lett, de valahogy mégsincs a “végső” megoldás meg, viszont az általunk sokat használt “Ügy” fogalom beakadt, és most végre értékes helyet akarsz magadnak: ÜGY-MŰHELY
 3. HA megvan az Ügy, tehát TUDOD mit kellene csinálj, csak valahogy indulni nem sikerül, mert még “nem elég tökéletes a helyzet”, “bénáznak a társak”, vagy magadat nem érzed “elég jónak”: ERŐ-TÉR (meghívásos)

A hármas beosztás lényege, hogy így minden találkozón olyanok vesznek rész, akik hasonló helyzetben vannak, és olyan ember vezeti azokat, aki átment hasonlón. (Az ERŐ-TÉR-be az ÜGY-MŰHELY-ből lehet továbblépni, oda gyere előbb!)

IMPULZUS jelleggel férfiaknak szóló Magazin és Kurzus kínálatunkat is ajánljuk, mert érteni fontos, és alap magyarázat által sokkal, de sokkal jobban is lehet!

GYORSSEGÉLY, ha nagyon szorít a cipő az egy hónapos korszakváltó folyamat, ami átfogó magyarázat mellett – “Mi a F történt??” – konkrét feladatokat is ad: VALÓSÁGFORMÁLÓ.

 

Háttér

Megfigyelésünk, amire az egész épül, hogy: az élet útjának felén a “sűrű sötét erdő” valóság. Másképp: az emberek többsége válságba jut 30-as 40-es éveiben, ami NEM azt jelenti, hogy bármit elrontottak volna, hanem csak, hogy változás időszerű. 

Tapasztalatunk szerint az emberi sors egymást követő korszakok sorozataként bontakozik ki, amik között belső átállás kell mindig történjék, hogy az ember, hogy az életében haladhasson. Korszakról-korszakra. Csakhogy az új általában félelmetes, tehát ennek mi soká ellenállunk. Ami a válság oka. Hogy az ember maga halogatja az időszerű változást. Tovább mindig előre van, amit legjobban tapasztalva fedezhetünk fel.

Másképp mondva: a válságok is a sikerhez hasonló csúcsok, csak épp negatívak, ahol az ember téves meggyőződéseket KELL letegyen, ami baromi nehéz. A “szabadulás” ára kis halál, minden alkalommal. Mert olyasmit kell elengedni, ami korábban meghatározóan értékes volt, és mégis muszáj, mert elmúlt. A szenvedés ebben segít. Az ember változtat, amikor nem bírja már tovább, és mi is ebben tudunk Neked segíteni. Mert jártunk ott, ismerjük, tudjuk, mi használ.

 

Árak

Az út három szolgáltatási szinten járható, személyes igényeid és/vagy lehetőségeid szerint ajánljuk őket:

 1. VENDÉG = 0 Ft / hó – a facebook csoport ingyenes, ahogy a Magazin cikkek, videók és egyes események is, TT 3000 Ft, könyv 2900, alap magyarázatok: 1500, azaz viszonylag viszafogott büdzsével is elindulhatsz…
 2. TAG = 5 000 Ft / hó – az ingyenes tartalmakon felül archívumot is elérsz, illetve ami ennél sokkal fontosabb: a találkozókat ingyenesen látogathatod + a kurzusok díjaiból kedvezdményt adunk (de ne ezért válaszd)
 3. PRÉMIUM = 15 000 Ft / hó – a tagság minden előnyén felül “mászókötelet” is adunk: a hatékony továbblépést segítő tapasztalt férfitársat, tanácsadót, vezetőt, személyes “serpát” választhatsz magadnak, aki írásos formában reagál Neked

 

Indulás

 1. GYERE el vagy
 2. FIZESS elő ÉS GYERE el vagy
 3. FIZESS elő ÉS JELENTKEZZ be!

 

Kérdések?

 • hívd Istvánt bizalommal, ha bármilyen kérdésed van: +36206192074
 • vagy írj levelet: ferfiklub@enakademia.net

 

Ajánlás

A Férfi Útját legegyszerűbben közösséggel és feladatokkal támogatott ön- és világismereti felfedezőútnak képzelheted el. Célja a helyükön stabilan álló, kiegyensúlyozott, ön- és környezettudatos, sikeres és boldog Férfiak támasztása. Fontos, hogy nem könnyű megoldást ígérünk Neked, hanem a gyorsabban haladhatsz az úton velünk tettek és az ebből fakadó tapasztalás által, korszakról korszakra, hónapról hónapra, ameddig úgy érzed.

Bátorság! 

… semmi más nem kell hozzá. Ha tehát valami fura és talán érthetetlen kíváncsiságot érzel, akkor már csak Bátorság, és mi garantáljuk Neked, hogy a tapasztalás által változni fogsz. Te. Tehát az életed is. Tehát minden, ami jelenleg probléma.

Isten hozott,
Joós István