Csütörtöki Előadások – archív anyag, a program lezárult[!]

Előadássorozat férfi és nő, magány és közösség, siker és boldogság témában. Nem mert tudom a válaszokat, hanem mert érzem az Irányt. Sőt. Működik.

 

Régóta írok és egy ideje beszélek is. Nagy a különbség. Nem a mondanivalóban, hanem a módban, ahogy kijön.

 

Az előadássorozat azért indult, mert a személyesség sokkal fogyaszthatóbb. Ezt figyeltem meg. Szeretettel várlak tehát, őszi témánk a Boldogulás 12 pontja, az alábbiak szerint:

 • október 6. – A válság Jó! – Megcsaltak, kirúgtak, betegség ütötte fel a fejét, tönkrementél? Rendben van. Sőt, hasznodra fordíthatod. 
 • október 13. – Nézz a múlttal szembe! – Botrányos, megérthetetlen, megbocsáthatatlan dolgok történtek az életedben? Van magyarázat. Sőt. Nem csak lehetséges, de FONTOS megérteni. 
 • október 20. – NE keress, NE próbálj dönteni! – A jó döntés beérik, erőltetni nem egyszerűen lehetetlen, de hiba, ahogy sikert vagy karriert vagy társat keresni is.  
 • november 3. – Másokon nem változtathatsz! – Tetszik, de picit legyen másmilyen? Értem, de közvetlenül ez nem megy, viszont van más mód, ahogy hatással lehetsz rá… Működik.  
 • november 10. – A legjobb irány a félelmekkel szembe! – Hogy győzd le a félelmeid, biztos sokat hallottad ezt, azonban szerintünk lehetetlen. Jobb tippünk van! 
 • november 17. – Nem vagy egyedül! – Új és jobb kapcsolódások kulcsa – munka és párkapcsolatok terén egyaránt – hogy Merd a bénaságaid is mutatni!

 

Helyszín: Barabás Villa, Budapest

 

Kezdés: 19:00
Tartam: 1,5 óra

Részvételi díj: 1500 Ft, helyszínen fizetendő

 

Az előadás után maradunk még picit, könyv kapható, és egológusokkal is van mód kapcsolódni, akik a helyszínen ingyen és bérmentve segítenek Neked…

 

Szeretettel,
Joós István

Share This Post
Szerző: Joós István
István az ÉNAKADÉMIA alapítója, <a href="http://enakademia.net/joos-istvan/">bővebb info itt</a>.
2 hozzászólás
 1. Szia István!

  Nem jönnél el Győrbe is?
  Biztosan lenne sok érdeklődő.

  Reply
  • Debizony. :-)
   Bárhova örömmel megyek, ahol lelkes helyi szervező segít!

   Reply

Hozzászólások

Play All Replay Playlist Replay Track Shuffle Playlist Hide picture