De Nardini Emese

“Nem a lelkesedés vagy az  akarat, hanem elsősorban a szerelem az, mely élővé tesz minket.” (Massimo Diana)

 

státusz

Egológus

 

korszak

Hölgy

 

bejárt út

A Jóisten gondviselő tenyeréből indultam útnak, olyan értékekkel és elvárásokkal a tarsolyomban melyek egyéttelműen jelölték ki számomra az elérendő célokat, a megvalósításra váró terveket és a követendő irányokat.

Az egyetemi évek alatt előbb bölcsészként, majd jogászként éltem és élveztem a kínálkozó szabadságot és lehetőségeket, a tanulás és a tudás, a kitartó munka értékét. Megismertem a meseterápiát, amiről akkor nem sejtettem, hogy életre szóló szövetségesek leszünk. Megtaláltam a helyem, és a nagy betűs Szerelem is elsöprő intenzitással lépett be az életembe, meglátni, megszeretni  összeházasodni, hazát, családot cserélni két hónap alatt.

Sikerült. Azt hittem. Boldog évek jöttek; majd gyermekek érkeztek, és még több boldogság. Évek. Egyre több energiát követelt fenntartani, de fel sem merült bennem, hogy feladjam; akkor sem amikor nyilvánvalóvá vált, hogy ez küzdelem, és a magány elviselhetetlen , az igyekezetemen pedig nincs áldás sehogy sem. Elváltunk.

A kudarc az enyém lett. Bele vetettem magam a munkába, végre láttam a törekvéseim, a munkám gyümölcsét; hasznosnak éreztem magam, dacból boldognak is. Elismerések, sikerek, egyre több, egyre jobb, egyre magasabban.

A gyerekek vidámmá tettek, a munka elégedetté, ezzel párhuzamosan a baráti köröm átalakult, női körökhöz csatlakoztam, önismereti utakon járva, megismerkedtem a családállítás , a theta healing, a pszichodráma stb. módszereivel és a jóga, a meditáció szerves részei lettek az életemnek és a munkámnak. Újabb évek.

A női erőtér támogatásával végre szembe tudtam nézni azzal a ténnyel , hogy minden igyekezetem ellenére is boldogtalan és kétségbeesett vagyok. Mert amire igazán, szívből vágyom, az sem tudással , sem cselekvéssel nem elérhető.

Fájdalmas alámerülés után, egy jó nagy levegővétellel elindultam abba az irányba amit a gondviselés , és a belső iránytűm mutatott; ami már nem a társadalmi megbecsülés, hanem az önbecsülés útja.

Felszabadító tapasztalatok, megváltozott életforma, új, élmények.

Pályát váltottam. Saját pszichoterápiás módszert fejlesztettem ki, számos kísérletet végezve, és az eredmények azt igazolják, hogy működik. Az útravalóul kapott értékekből erények lettek, a próbák és terhek nem voltak hiábavalók. Mind én vagyok.

Most újra a Jóisten tenyerén, csak épp a másikon. Már tudom miért jöttem. A többit, pedig tudom, hogy kire bízzam.

 

amiért itt vagyok

Az egolóia rendszerében, de még szívesebben mondom, hogy az egológusok között megtaláltam, amit kerestem. Hiteles, a gyakorlatban haszonnal alkalmazható modellt és utat kínál azok számára akik a helyüket ebben a világban keresik, és nem érik be az igazságnál kevesebbel.

 

elérhető

Személyesen, csoportban. E-mailben, telefon, chat-en.
Terápiás foglalkozáson, jógaórán – egyénileg vagy csoportban.

 

díjazási igény

  • személyes konzultáció: 10 000 Ft / óra
  • chat / online: 5 000 Ft / óra
  • jóga / terápiás árak az esemény díjának részeként meghirdetve

 

kapcsolat

  • tel: +36 20 9 588 247
  • e-mail : edenardini@gmail.com

 

mentorom

  • Balogh Ottó – az én egológus-hajóm horgonya; értő észrevételei és rendkívüli gyakorlati érzéke segítségével gazdagabb jelentésű és érthetőbb koncepciók valósulnak meg.

 

mesterem

  • Tas Gergely – Ő a navigátor ezen a hajón. Bölcs tanácsait szakmai és privát életemben is haszonnal alkalmazom. Kiváló terapeuta és jógaoktató .
Share This Post

Hozzászólások

Play All Replay Playlist Replay Track Shuffle Playlist Hide picture