Fogarasy Mariann

“A szeretet nem szűnik meg soha.” 1Kor 13,8

 

státusz

Egológus

 

korszak

Hölgy

 

bejárt út

Hosszú az út. Visszatekintve sok minden világossá válik és értelmet nyer…

Lány korszakomban elengedtem azt, hogy orvos legyek..nem volt egyszerű.. 12 éven keresztül erre a hivatásra készültem..nem így alakult..helyette közgazdász lett belőlem, igaz, az emberekkel kapcsolatos foglalkozás megmaradt, hiszen hosszú évekig turizmusban dolgoztam.

Királylányként, persze a felszálló ágban, remekül éreztem magam. Szerető férj, egzisztencia, utazások, 2 gyönyörű kislány, sok-sok barát..mintacsalád. Megingathatatlannak képzelt és hitt eszmék, erkölcsi értékrendek.

Amazonként harcoltam, igen, sokat. Miért? Főleg azért, hogy elismerjenek. A tudásomért, az eszemért, a tapasztalatomért. És ne azt vegyék észre, hogy csinos nő vagyok. Majd én megmutatom..mindenkinek. A főnöknek, a kollégáknak, a családtagoknak. Minden megy, működik, csak akarni kell. Viszem a hátamon a családot, a munkát, a háztartást. Aztán kezdett sok lenni. Láttam, hogy a dolgok rossz irányba mennek, a férjem mentális betegsége – mely kezdettől része volt az életünknek – rosszabbodik, számára a Világ kezd beszűkülni, számomra pedig a Világra történő nyitás tűnt továbblépésnek.

A magány érzése elhatalmasodott, pedig kívülről továbbra is úgy tűnt, mintaházasságban élek, csupa rózsaszín felhőben. El kellett gondolkozzak azon, hogy hogyan, merre tovább? 13 év házasság után tudok-e úgy tovább élni, hogy magamat feladom teljesen, és a további életemet a bipoláris depresszióval küzdő férjemnek szentelem, vagy őt, továbbra is szeretettel támogatva, megpróbálok-e új életet kezdeni. A mélypont után elérkeztem abba az állapotba, hogy “legyen, ahogyan lennie kell”, majd az idő eldönti, hogy mekkora terhet és mennyi ideig tudok még vinni.

Meglepődve tapasztaltam ekkoriban, hogy férfiak léteznek. Vándorok érkeztek. Sokan. Sokat meséltek. Feleségekről, munkáról, hivatásról. Kollégák, barátok, ismerősök. Sokszor nem is értettem, hogy létezhet, hogy annyira személyes dolgokat mondanak el nekem, nagyon rövid ismeretség után, amit én csak a legfőbb bizalmasommal osztanék meg. Bizalmukba fogadtak, meghallgattam őket.

A korszak végén közbeszóltak Fentről. Nekem. Személyesen. Sosem voltam beteg. 2 hónap alatt 2 súlyos baleset ért, mindkettőt műtét követte. 12 hónap betegállomány, gyógytorna, terápia. Munkahely elvesztése. Hosszú ideje mentálisan beteg férj állapotának romlása. Értetlenség. Útkeresés. Gyerekkor óta meglévő és egyre erőteljesebben dübörgő belső hangra való ráhagyatkozás, hallgatás. Önkéntesség. Asztrológus megerősítése, gyógyítással kell foglalkoznom. Adni, magamat, gyógyítóként, segítőként az embertársaimnak. Ugye-ugye, a gyerekkori álmok nem hazudnak.. Pránanadi az egyik állomás, gyakorlom, használom, szeretem, kiválóan működik. Pilates a másik nagy szerelem, oktatóként művelem, több, mozgásszervrendszeri problémával küzdő tanítvány érzi ma már magát nagyságrendekkel jobban.

Férj váratlan és hirtelen halála. Barátoktól, ismerősöktől érkező hatalmas szeretet, együttérzés, támogatás, bizalom.

A Harcos váratlan megérkezése, Lovagként először. Csodálkozás. Nem, ez nem lehet. Most, így nem. És mégis. Bátorság és suhanás. Tervek, közös projektek, cél, irány. EGYüttműködés. Feltétlen bizalom, ráhagyatkozás. És igen, vele együtt bonyodalmak és nehézség szintén. Sok.

Kötött munkaidő, vállalati hierarchia feladása, önállósodás.

Munkám során a fent említett két módszert (Pránanadi és Pilates), valamint az erős intuíciós képességeimet együtt alkalmazom. Hiszem és vallom, hogy az emberi létezés harmóniájához a test és a lélek egysége alapvető fontosságú.

Most itt. Szeretettel várlak!

 

amiért itt vagyok

Szeretem az embereket. Azt gondolom, hogy alapvetően, mint Isten teremtményei, mindannyian jók. A Világképben és az Egológiában azt szeretem, amiért létrejött. Saját tapasztalat, őszinteség, önfelvállalás. Mindezek mutatása és átadása. Hús-vér embertől, vagyis tőlem, hús-vér embernek, vagyis Neked. Ha úgy gondolod.

 

elérhető

személyesen, telefonon, online

 

díjazási igény

  • személyesen: 8 000 Ft / óra
  • skype / telefon / online: 3 000 Ft / 30p

 

kapcsolat

  • +36 20 581 9663
  • fogarasym@gmail.com

 

mentoraim

  • Kulcsár Marianna – emberi és szakmai szempontból példakép
  • Králik Edina – spirituális segítőm, karmaasztrológus
  • Zsolnai Péter – Lelki békém őrzésében segít, pránanadi mester
  • Joós István és Kutas Dóra – Férfi és Nő, a Pozitív Példa
Share This Post

Hozzászólások

Play All Replay Playlist Replay Track Shuffle Playlist Hide picture