Korszakváltás

30 000 Ft

A célunk alapvető változást elérni. Férfi változat a VALÓSÁGFORMÁLÓ nőket pedig a KIRÁLYNÉKÉPZŐ várja.

Cikkszám: EYP Kategória:

Leírás

Boldog élete annak van, aki a nehéz döntéseket meri választani. Míg ezzel szemben, aki mindig csak a kisebb ellenállás felé mozog: tartósan boldogtalan marad.

 

A korszakváltás lényege ALAPVETŐ változás abban, ahogy a világot látod. Magyarázatok, saját élmények, online csoport és személyes kapcsolat által segítünk Neked ebben – mert így nézhetsz leghatékonyabban szembe a mélységeiddel, így “hódíthatod” meg leggyorsabban a völgyet.

 

Változatok

A korszakváltás tartalma férfiak és nők számára eltérő. Előfizetés után a nemed szerint megfelelő folyamat indul: 

 • KIRÁLYNÉKÉPZŐ – a nők jelentős része egyedül harcol napjainkban, ajánljuk ezt a programot, ha eleged van! 
 • VALÓSÁGFORMÁLÓ – a férfi lényege szerintünk, hogy dolga, küldetése, “Ügye” van a világban. Téged mi Lelkesít? 

 

Így működik

Az KORSZAKVÁLTÓ előfizetés az alábbi szolgáltatásokat adja:

 1. 40 NAPOS FOLYAMAT – az ÉNAKADÉMIA oldalon
 2. KORSZAKVÁLTÓ CSOPORT – az EgoYoga oldalon
 3. HETI VIDEÓ-KONFERENCIA – az EgoYoga oldalon
 4. VIDEÓ ARCHÍVUM – az ÉNAKADÉMIA oldalon

A folyamat csak részben automatikus. Videók azonnal látszanak majd, a többi elemről e-mail értesítést küldünk!

 

Időtartam

A korszakváltás célja egy negatív csúcs-élmény, amit felkészültség függvényében általában két vagy három hónap alatt lehet elérni. 

Másképp mondva: olyan ez, mint a hegymászók és a csúcstámadás. Neki kell menni, megfelelő segítséggel, és aztán “erőnlét és az időjárási viszonyok függvényében” vagy sikerül, vagy… majd sikerül később.

 

Indulás

 1. FIZESS ELŐ erre a programra
 2. instrukciók e-mailben mennek
 3. meghívunk a zárt EgoYoga csoportba

 

Háttér

Megfigyelésünk, amire az egész épül, hogy: az élet útjának felén a “sűrű sötét erdő” valóság. Másképp: az emberek többsége válságba jut 30-as 40-es éveiben, ami NEM azt jelenti, hogy bármit elrontottak volna, hanem csak azt, hogy változás időszerű. 

Tapasztalatunk szerint az emberi sors egymást követő korszakok sorozataként bontakozik ki, amik között belső átállás kell mindig történjék, hogy az ember, hogy az életében haladhasson. Korszakról-korszakra. Csakhogy az új általában félelmetes, tehát ennek mi soká ellenállunk. Ami a válság oka. Hogy az ember maga halogatja az időszerű változást. Tovább mindig előre van, amit legjobban tapasztalva fedezhetünk fel.

Másképp mondva: a válságok is a sikerhez hasonló csúcsok, csak épp negatívak, ahol az ember téves meggyőződéseket KELL letegyen, ami baromi nehéz. A “szabadulás” ára kis halál, minden alkalommal. Mert olyasmit kell elengedni, ami korábban meghatározóan értékes volt, és mégis muszáj, mert elmúlt. A szenvedés ebben segít. Az ember változtat, amikor nem bírja már tovább, és mi is ebben tudunk Neked segíteni. Mert jártunk ott, ismerjük, tudjuk, mi használ.

 

Kérdések?

 • Joós Dórát hívd bizalommal, ha bármilyen kérdésed van: +36302407233
 • vagy írj levelet: joos.dora@enakademia.net

 

Ajánlás

A KORSZAKVÁLTÁS az EgoYoga magasfoka, amit a legegyszerűbben vezetővel, feladatokkal és közösséggel támogatott ön- és világismereti felfedezőútnak képzelhetsz el.

Céljunk a helyükön stabilan álló, kiegyensúlyozott, ön- és környezettudatos, sikeres és boldog Férfiak és Nők támasztása.

Fontos, hogy nem könnyű megoldást ígérünk Neked, hanem “csak” gyorsabban haladhatsz az úton velünk tettek és az ebből fakadó tapasztalás által, korszakról korszakra, ameddig úgy érzed.

Bátorság! 

… semmi más nem kell hozzá. Ha tehát valami fura és talán érthetetlen kíváncsiságot érzel, akkor már csak Bátorság, és mi garantáljuk Neked, hogy a tapasztalás által változni fogsz. Te. Tehát az életed is. Tehát minden, ami jelenleg probléma. Kevesebb szenvedéssel megúszod.

Barátsággal,
Joós István

Play All Replay Playlist Replay Track Shuffle Playlist Hide picture