EgoYoga

15 000 Ft

A jóga az önművelés gyakorlati módszere, az EgoYoga az egó művelésének gyakorlata. A változáshoz belül kell továbblépj!

Cikkszám: EY Kategória:

Leírás

Konkrét élethelyzetekre optimalizált, a való világban elvégzendő feladatokra építő “önmegvalósító játék”.

HALADJ az Úton!

Az ember ÖNMAGA az álmai akadálya – de ne aggódj, tudunk segíteni. Akkor ajánljuk, ha tennél magadért…

 

Az egó – tehát az Én-tudat és az Én-működés – tudatos fejlesztésére irányuló megközelítésünk célja, hogy a jelenlegi rossz (nem elég jó) helyzetedből továbblépni egymást követő feladványok megoldása, tehát saját élményekből fakadó megértés, így születő változás által segítsünk Neked.

A jóga az önművelés gyakorlati módszere, az EgoYoga az egó művelésének gyakorlata.

Megközelítésünk alapja, hogy ami az embernek kihívást okoz, az sosem a helyzet, hanem az ahhoz való viszonyulása. A válság amolyan “lelki szabadulószobának” is felfogható, ahol nem csak a szabadulóművész, de az akadály is Te magad vagy. VAN megoldás, és mi segítünk megtaláld!  

 

Mi ez?

Az EGOYOGA egy 12 szintes “önmegvalósító játék”. Az EgoYoga az egó nemesítését célzó kortárs önismereti út, aminek célja a Helyén stabilan álló, boldog, kiegyensúlyozott, magával és környezetével tisztában lévő, ön- és környezettudatos férfiak és nők támasztása.

Elemei elmélet és gyakorlat.

Hangsúly az utóbbin. A rendszer gerince korszakos célok sora, amiknek az elérése a sűrű sötét erdőn átkelni, megújulva újjászületni segít. Vezető és közösség is segít továbblépni.

 

Amit kapsz

 • tiszta kép – arról, hogy hol jársz (EgoYoga szint)
 • cél – mindig van egy következő, ami felé tartasz
 • instrukció – konkrét segítség, hogy a mérföldkövet elérd
 • csoport – hasonhelyzetű emberek zárt online csoportja
 • vezető – hús-vér ember, aki segít, reagál, navigál, megért
 • tartalom – a videó archívumhoz szabad a hozzáférés
 • közösség – ha nyitott vagy erre… közénk megérkezhetsz

 

Így működik

 1. fizess elő itt
 2. regisztrálj az EgoYoga oldalon (ha még nem tetted meg)
 3. a szintfelmérő kérdőív e-mailben megy
 4. meghívunk a megfelelő csoportba
 5. indul a munka
 6. heti konzultációk Joós Istvánnal
 7. korszakváltás = továbblépsz a következő csoportba 

A résztvevők saját új tapasztalatok és új emberi kapcsolatok által haladhatnak az emberi úton gyorsabban és boldogabban.

 

Játékmester

Az EGOYOGA vezetője, a 12 szintes rendszer összeállítója, valamint a szabályok és a jó hangulat őre: Joós István

 

Vezetők

A játék lényege a feladatok mellett, hogy segítséget kapsz. István és munkatársai folyamatosan elérhetőek és segítenek Neked.

 

Időtartam

A gyakorlás elindul, és addig tart, amíg “célba” nem érsz, tehát amíg boldognak nem érzed magad. Nem titkolt reményünk, hogy sokaknak ezen túl is folytatódik majd, mert kapnak itt, és maradnak tovább adni – amit másképp úgy is mondhatunk, hogy eleje van, de vége nem feltétlen kell legyen.

Hogy ez mennyi idő? Attól függ, hol jársz.
Hogy no de mégis, várhatóan meddig kell előfizess?

3-6 hónap a jellemző – de olykor 1 vagy 2 is elég.

 

Háttér

Megfigyelésünk szerint az emberi út korszakok sorozataként is értelmezhető – lásd fenti ábra –, amik között az ember, hogy az életében haladhasson, ahhoz mindig kell átállás is történjék. Csakhogy az emberek nagy része a változásnak ellenáll. Aminek következménye a válság.

Másképp mondva: a válság is a sikerhez hasonló csúcs, csak épp negatív, amin át kell az ember menjen – és mi ebben tudunk segíteni. Mert jártunk ott, ismerjük, tehát tudjuk, mi használ.

Az EGOYOGA a korszakokat elválasztó mérföldkövek elérésére kidolgozott 12 lépéses módszer, amit a völgyek mélypontjain váró “negatív csúcskísérlet” támogató eszközrendszerként is lehet értelmezni. Segítünk, hogy az alkonyat után az éjszakán ÁT minél hamarabb eljuss a pirkadatig!

 

Ajánlás

Tíz év kísérletezgetés és néhány ezer életút megismerése után, két könyvvel és egy koherens ön- és világismereti modellel a hátam mögött merem kijelenteni, hogy igenis van tapasztalatoknak olyan sora, ami bizonyosan okoz változást az ember személyiségében, tehát körülményeiben is.

Az EGOYOGA 12 ilyen lépés. 

A válságok által kikényszerített magányos ébredezéstől indul, és a nyugodt, derűs, helyét, Dolgát, közösségét ismerő, maga körül felelősséget vállaló, hasznos, erős, boldog férfi-nő egységhez vezet. Feladatok, tehát saját új tapasztalatokból fakadó megértések által. 

Barátsággal,
Joós István

Play All Replay Playlist Replay Track Shuffle Playlist Hide picture