ÚT-MUTATÓ

Könyv a férfi és a nő kibontakozásának korszakairól, kihagyhatatlan válságokon át, ahogy együtt születünk…  + tanácsok.

 

Egyszerűen csak annyi történt, hogy önző szépfiúként nagyon boldogtalan voltam, ami miatt soká magamat ostoroztam, hogy én milyen béna vagyok, míg aztán egy nap elkezdtem önmagam helyett a világ által felém közvetített életvezetési modellt megkérdőjelezni, és a megérzéseimre hallgatni inkább. Működik.

A könyv lényege, ha esetleg nincsen épp időd rá:

Meggyőződésem szerint férfi és nő különbözik, és másképp lehet boldog, a gyermekkorunkat senki nem rontotta el, előre nézni hasznosabb, mint hátra, illetve, hogy az ember fogváltás, pubertás és érettségi után is korszakokban fejlődik tovább, evolúciós ugrások felnőttkorban is követik egymást, amik között a válságnak megélt időszakok „csak” beavató próbák, és mindig az igazság felé van a tovább.

 

Betekintés

Ehhez a diavetítéshez JavaScript szükséges.

 

“Unboxing”

 

Árak

  • 1 db – 2 900 Ft
  • 3 db – 7 500 Ft
  • 8 db – 16 000 Ft

 

Vásárlás

Internetes üzletünkben, ITT lehetséges – rendszerünk postaköltséget lakóhelyed szerint számít, európai címeket is kezelünk.

 

Személyes átvétel

A megvásárolt könyveket egyeztetett időpontban személyesen is át tudod venni az ÉNAKADÉMIA képzési központjában – Budapest, I. ker., Szabó Ilonka u. 11.

”Ünnepi nyitvatartás”:

  • december 22., szombat – 16:00-18:00
  • december 23., vasárnap – 16:00-18:00

FIGYELEM, FONTOS: személyes átvétel esetén IS a webshopunkban, TT vásárold kérünk meg a könyvet, minthogy a helyszínen sem pénzt kezelni, sem számlát kiállítani nem tudunk!

Kérdés esetén hívj minket bátran: +36302407233

 

Örömmel,
Joós István

Play All Replay Playlist Replay Track Shuffle Playlist Hide picture