Alább a Ti szavaitok. Hálásan köszönjük őket – és igen, a Te véleményedet is várjuk!

 

  • All
  • István írásai / Videók
  • Egológia
  • Előadás
  • Férfi Klub
  • Férfi-Nő Tábor
  • FÉRFIFOGÓ
  • Interjú
  • Könyv
  • Női Körök
Szuper volt az előadás.

Szuper volt az előadás. Mély mondandóval.
A párom véleménye az elhangzottakról: "98%-ban egyetértettem mindazzal, amit István mondott. Tetszett, hogy így egészben, rálátva a dolgokra beszélt. Rokonlélek."

Default Avatar75
Tímea
Nagyon sokat tud segíteni.

Nagyon sokat számitott a beszélgetésünk, a meglátásod, a magyarázatod, hogyan is müködik a férfi, hol is állunk most a kapcsolatban. Rendkívüli férfi, páratlan szakember vagy! Köszönöm szépen! :)

Hegedűs Kornélia
Hegedűs Kornélia
Kedvelem ezt a pasit.

Kedvelem ezt a pasit. Hogy miért? Mert elmondja a valóságot, amit férfi-nő is bátran elmondhatna egymásnak, de nem teszi. Kőkeményen a realitás talajára tesz, te pedig dönthetsz az életedről. 46 vagyok lassan, de még mindig tanulok. Ez nem Csernus, ez más. Ez olyan lelki is. És hogy miért ügyes? Mert még pénzt is csinál belőle, konzultál. Gyakorlatilag pszichológus. Emberi pszichológus. És hányunknak szüksége is van erre, hogy valaki beszél hozzánk és útba igazít. :)

Default Avatar75
Krisztina
Hihetetlenül sokat segít...

Kedves István, hihetetlenül sokat segít, megérteni a férfiakat, a lépéseiket a mozgatórugóikat - és megerősít abban, hogy amit érzek és amerre haladok, azt talán ösztönösen, talán a beépült tapasztalataimból, de többé-kevésbbé jól gondolom. Köszönöm, hogy ilyen őszintén felvállalja magát, és le mer vetkőzni előttünk. Isten áldja, adjon sok sikerélményt és örömöt a munkájában, családjában! 😊

Default Avatar75
Anonym
Működik!

Örülök, hogy más megvilágításban láthatom a férfi-nő kapcsolatát, végre betekintést nyerhetek a jól működő egységbe.... és működik.... és nagyon jó..... és köszönöm! :) Sok sikert kívánok Nektek!

Default Avatar75
Alíz
Egy emlékezetes tihanyi hétvége

Izgatottan, és egy nagy adag kíváncsisággal érkeztem pénteken a táborba, egy gyönyörű vadregényes tihanyi szállásra. Dóri és István szeretettel, kedvességgel fogadott mindenkit. Az esti ismerkedés alkalmával sok szívszorító, mégis kicsit talán saját tapasztalásból ismerős történettel találkozhattunk.
A két nap felkavart, megérintett, de mégis feltöltött, és segített abban, hogy tisztábban és gyorsabban lássam azokra a kérdésekre a választ, ami a férfi-női kapcsolódásokat illetően foglalkoztat. Szuper iránymutatást kaptam! Köszönöm Nektek, Dóri és István a felejthetetlen hétvégét!

Default Avatar75
Ildikó
Mérföldkő

A Tábor nekem... Péntek este. Szeretetteli fogadtatás. Csirkepörkölt :) Beszélgetés. Távolság. Megható és megrendítő élettörténetek. Hirtelen meghittség, pedig szinte még idegenek. Alvás, nagy térben, külön, mégis együtt. Furcsa és érdekes. Szombat. Napsütés. Reggeli merengés. Már ismerős arcok, ismerős pillantások. Közeledés. István. Letisztult koncepció. Születés korszakok. Férfi-Nő. Eszmecserék. Kezdem érteni, vonz, de inkább ellenállok. Strand. Csodálatos Balaton. Szalonnasütés. Móka, kacagás. Mi itt. Összetartozunk. Vasárnap. Álmos reggel. Lelkesítő merengés. István. Egológia. Én, a Nő pedig valahol az Úton. Koncepció. Beljebb engedem. Érthető múlt és jelen. Reményteli jövő. Búcsú. Bárcsak ne kellene még. Könnyek. Végtelen hála. MINDENKINEK szívből és szeretettel ajánlom a Tábort. Mérföldkő az Életben. Számomra biztosan.

Default Avatar75
Zsuzsanna
Igaz.

Lányok ehhez fel kell nőni....ha nem hiszitek, sokat fogtok szenvedni....

Default Avatar75
Ildikó
Ez 'véletlenül' NŐI tábor volt :)

Dóri, István!
Több történt Tihanyban. Először is Ti ketten közösséget kovácsoltatok két nap alatt egy tucat idegen nőből. Aztán volt itt pokoljárás, álmatlan éjszaka (nem csak a cuki pele miatt) és megértés, megnyugvás.
Aztán volt szeretettel vezetett merengés, hozzá korlátlan kávé, tepertőkrém és szeretettel készített tejbegríz :)
Köszönöm, hogy példátokkal és tanításotokkal megmutattátok az utamat. Ajánlom minden nőnek és férfinak, aki szeretne ébredni már.
Hála!

Default Avatar75
Viola
Gyere, és merj álmodni, hogy pillangó lehess! :)

Szia István,

Nagyon köszönöm ezt az útmutató napot, sokat segített a mai nap abban , hogy hol is tartok a nagy univerzumban.
Nagyon sok érzést éltem meg a mai napon. Voltam lent és fent, jéghegy és olvadó nő és ami talán a legújabb érzés számomra, Nő lehettem a nők között és persze a férfiak között is.
Köszönöm az élményt, ami most nagyon sok energiát termel a számomra, és újabb felfedezések között szárnyalhatok.

Default Avatar75
Kata
Köszönöm a megerősítést!

Kedves István, hihetetlenül sokat segít, megérteni a férfiakat, a lépéseiket a mozgatórugóikat - és megerősít abban, hogy amit érzek és amerre haladok, azt talán ösztönösen, talán a beépült tapasztalataimból, de többé-kevésbbé jól gondolom. Köszönöm, hogy ilyen őszintén felvállalja magát, és le mer vetkőzni előttünk. Isten áldja, adjon sok sikerélményt és örömöt a munkájában, családjában! 😊

Default Avatar75
Monika
Igazad van, köszönöm!

Kedves István! Nagyon köszönök inden tanítást .Videot írásokat. Brutál minden úgy van ahogy mondod. Szó szerinti protokoll van... El se akarom hinni.Mit tud fordulni egy férfin ha a nő brutál őszinte és lemezteleníti a lelkét.

Default Avatar75
Andrea
Igazat beszélsz...

Futom egyre másra a köröket, aztán újra és újra visszajutok ide, hogy igen, igazat beszélsz. :)

Default Avatar75
Orsolya
Köszönöm szépen!

Telitalálat....ahogyan az összes többi írásod! Nagyon jó olvasni mindet, nagy segítség a saját hibák felismeréséhez!

Default Avatar75
Alíz

Kedves István!
Lenyűgöző módon működik, úgy működik a világ és abban a férfi-nő kapcsolódás, ahogyan beszélsz róla.
Mondhatnám, hogy katarzis élményt okoz a tapasztalat, hogy konkrét helyzetben is megélem ezt, valamint nekem, bennem is leült valamiféle természetes megnyugvás és rend. De nem katarzis élmény ez, inkább egy kamasz koromtól ezidáig tartó fájdalmas, hideg káosz látszik megsszűnni bennem, amit lassan felvált, hogy szelíden belesimulok a világ rendjébe. Hogy a férfi dolga az ügy, a nő dolga a férfi. Köszönöm, hogy segítettél megérezni ezt.

Default Avatar75
Zsuzsa
Megadom magam.

Sokáig hátsó szándékot sejtettem az írásaid mögött, de be kell látnom, hogy jó az amit mondasz.

Default Avatar75
Andrea
Így gondolom én is.

Tűhegy pontossággal mutatsz a lényegre. Így gondolom én is.

Default Avatar75
Gábor
Lenyűgöző.

Ennél jobban, még nem hallottam megfogalmazni a lényeget! :)

Default Avatar75
Tünde
Igaz.

Hogy ez mennyire igaz! Remélem férfiak is olvassák.

Default Avatar75
Kriszta
Ébresztő, emberek!

Kedves István, ahogy a könyvedet olvasom az az érzésem van, hogy mindezt én is írhattam volna. Rezonálnak a gondolataim a megélt mélypontjaim és felhalmozott ismereteim. Egyszerűen jól esik és szívesen a vilagba kialtanám, hogy ébresztő emberek! Már csak a kegyelem kéne a jó nőhöz. 😊

Default Avatar75
Zoltán
Köszönöm az ERŐ-TÉR élményt!

Újszerű közösségi élményként ért, hogy ennek az Erő-Térnek egyfajta rendező hatás/fuvallatát éreztem meg, ami képes lehet magamban magamat még jobban helyére rendezni. Ezt olyan formában értem, mintha azon lenne a hangsúly, hogy egy ilyen közösségben milyen mértékben, mélységben, súlyban, minőségben tudok adni-figyelni-fogadni és ennek az össz-egyen-súly-hatása az ami dolgozni fog, vagyis bont-farag-épít-csiszol-alakít.

Default Avatar75
Szabolcs
Koszonom

Szuper volt ismet, Adri. Mindig egyenesebb hattal tavozom, 'mindiig kapok a nőisegemhez egy kis darabot, vagy a meglevő fenyesedik az alkalmakkor.

Avatar
Frei Kitti
Ebredező, beleallast halogato
Köszönöm.

Végtelen sok erőt és nyugalmat adott a ma esti interjú végighallgatása. Köszönöm.

Default Avatar75
Szilvia
Elégedett vagyok

Nonek lenni jo mult het keddi osszejovetelen a tema ismet hasznos es idoszeru volt a jelenlegi elethelyzetemet tekintve. Koszonom!

Avatar
Katona Icu
Love is my energy!

nekem mindig is egy férfi iránti rajongás adta az erőt. És ha épp nem látom ezt a férfit, vagy már a csalódások miatt nem tudok annyira rajongani iránta, akkor nincs vagy csökken az energiaforrás. Működöm és ugyanúgy megoldok mindent akkor is, mert alkatilag erős vagyok, de sokkal többet vesz ki belőlem. Erre pedig a te gondolataid, tanításaid nyomán jöttem rá. Döbbenet. Köszönet érte!

Most, hogy ezt konok kis fejemmel végre megértettem, s valaki motivál, rengeteg erőt érzek magamban. Tudom, hogy sosem fogok tudni a férfi iránti rajongás nélkül ÉLNI, csak maximum VEGETÁLNI. A kettő nagyon más.
Ez gondolat fogalmazódott meg bennem, amióta a blogodat és az előadásaidat követem:

A megalkuvás visszahúz,
a vágyak adnak szárnyakat.

Ezt tapasztalom. Így működöm. Látom. Érzem. És ez nagyon nagyon jó is így. 😊

Eszterváry Orsi
Eszterváry Orsi
Hátborzongatóan igaz, hiteles és ütős!

Hátborzongatóan igaz, hiteles és ütős! Benne a nagyon súlyos lényeg! Köszönet és hála érte!

Default Avatar75
Dorka
Iskolákban kellene oktatni...

Remek írás, az iskolákban ilyeneket is kellene oktatni hogy felkészítsék az embereket a későbbi feladataikra. Nem volna ennyi "pótcselekvés"...

Default Avatar75
Gabriella
Kötelező olvasmány!!

Lehetne ennek olvasását kötelezővé tenni????!!!!! Bitangul összefoglalt, hiteles és üt!!!! Hátha egy férfinak elhiszik....a remény hal meg utoljára! 😀

Default Avatar75
Ildikó
Mindenkinek ajánlom, aki haladni, fejlődni szeretne!

A módszer hatalmas segítséget nyújt abban, hogy megtudjuk, hol is tartunk pontosan. A könyv is jó segítség ehhez, de a személyes találkozás, a rendszer részletes bemutatása még megfoghatóbbá, befogadhatóbbá teszi. A pontos meghatározása a jelenlegi helyzetemnek, megkímél sok-sok irreális elvárástól. Mindenkinek ajánlom, aki haladni, fejlődni szeretne. Dóra és István olyan lelkesek és szeretetteljesek, hogy már csak miattuk is érdemes résztvenni. Köszönet!

Default Avatar75
Betti
Inspirálsz. Hála!

Kedves Istvan. Az elmult napokban kulonosen sok idot toltottem a blogod olvasasaval. Korabban is nezegettem de nem ilyen intenziven. Par honapja voltam egy eloadasodon es most lett elegem hogy tulsokszor futom ugyanazon koreimet es csak kattintottam, es no bennem a megertes. hetvegen konnyezve olvastam nehany bejegyzesed. mert raebreszt arra akive valni vagyom. ehhez el kell engednem a vandort...es kapcsolodnom kell az ugyemmel amit erzek de meg nem latom tisztan. De uton vagyok fele. Csupan le akartam irni neked hogy gondolataiddal es a vilaggal, amit mutatsz maximalisan tudok azonosulni es vezetnek az erzesek amiket keltenek bennem. inspiralsz. ilyen egy vezeto. szeretnem megkoszonni ezuttal is. jo iranyban aramoltatod az erot, sok munka van Magyarorszagon. tanulnom kell hogy segithessek en is, a magam modjan. Csodas estet. Hala, Gergo

Default Avatar75
Gergő
Jó ezeket egy férfitól hallani.

Önmegvalósító nőnek tartom magam, nem rendelem alá magam a férfi akaratának, de ez nem azt jelenti, hogy nem érdekel, mi tesz boldoggá egy férfit és mitől tud jól működni egy kapcsolódás. Főleg jó ezt egy férfitől hallani, mert ugyan egy nő honnan tudná, hogy mi jár a férfi fejében, mi mozgatja őt? Pont ettől vagy számomra, István, hiteles.

Default Avatar75
Lázár Zsuzsanna
egy önmegvalósító nő
Hasznos, praktikus tanácsok a másik nemhez.

Megnyugtatást ad, ha bizonytalan valaki, hogy jó irányba halad -e, hogy fejlődik -e. Hasznos, praktikus tanácsok a másik nemhez.

Default Avatar75
József
Bátran add magad és szuper útravalót kapsz!

Olyan emberek várnak itt Rád, akiknek, ha maximális bizalmat adsz, nagyon sok szépet, jót és hasznosat fogsz kapni. Vagyis bátran add magad és szuper útravalót fogsz hazavinni!

Default Avatar75
Kinga
Itt segítséget kapsz.

Ajánlom annak, aki 1) bizonytalan abban, hogy az élete jó irányba halad-e, 2) szeretne pontosabb képet kapni arról, hogy mi vár(hat) rá, 3) szép környezetben eltöltene 2 napot hasonló gondolkodású emberekkel

Default Avatar75
Edit
Gyönyörű és zseniális lehetőség.

Kedves Táborozók! Gyönyörű és zseniális lehetőség és élmény kapcsolódni önmagadhoz és a férfiakhoz a tábor által. Útmutatás az egységben való helyed, célod meghatározásához, körülölelő szeretet és támogatás vesz majd körül, amelyről minden segítő és résztvevő gondoskodik személyiségével és tudásával.

Default Avatar75
Viki
Lelkesít, elhelyez és segít!

Ajánlom, mert lelkesít, elhelyez a világban és segít a jövőkép kialakításában.
Ajánlom, mert olyan társaság jön össze, ahol mindenki nagyon más és érdekes, miközben u.azon út különböző szakaszán vannak.
Ajánlom: férfiaknak ugyanannyira, mint nőknek.
Nem ajánlom: extrém feministáknak, erős amazon személyiségeknek.

Default Avatar75
Péter

Ajánlom azoknak ezt a tábort, akik útkrresésben vannak, akik úgy érzik elvesztek és válaszokat keresnek. Ha szeretnél kicsit gyerek lenni, táborozni, beszélgetni a tűz mellett, jókat enni, itt a helyed!

Default Avatar75
Imre
Férfiak? Itt vannak!

Újra kapsz hitet magadban,és, hogy igenis vannak Férfiak, csak meg kell LÁTNI Őket.

Default Avatar75
Emőke
Hiteles, mert saját tapasztalatokat ad át.

Azért ajánlom, mert nagyon sok gondolatot, érzést kaptam, amit magammal viszek. Bátorítást, hogy kövessem a megérzéseimet és bátran legyek önmagam minden helyzetben. Ami még megragadott engem, a hitelesség. Nagyon fontos. Saját tapasztalatot osztott meg velünk István.

Default Avatar75
Zsolt
Gyere Te is el!

Ha szeretnél egy tiszta, őszinte, megtartó, felelősségteljes, alázatos embertől tanulni; egy reményt adó, igaz rendszert megismerni; segítő, szeretetteljes közegben megerősödni pár nap alatt, akkor Gyere Te is el!

Default Avatar75
Anna
Csoda vár!

Segít az önismeret útján előbbre haladni. - Szerető közösség vesz körül. - Merj belevágni az ismeretlenbe, ami a konfortzónádon túl van, és csoda vár!

Default Avatar75
Mariann
Emberi, meghitt – és egységes!

Azt szokták mondani, hogy annyit veszel ki, valamiből, amennyit beleteszel. Itt ez a kérdés fel sem merült bennem, egyszerűen csak nyitott voltam és rengeteget kaptam ettől a közösségtől. Más… Nagyon más, mint amit máshol tapasztaltam… Emberi, meghitt, úgy, hogy közben egy nagyon egységes rendszert mutat bárkinek. [Az étkezéseket pedig külön élvezni fogja mindenki :-)]

Default Avatar75
Kriszta
Ajánlom ezt a Tábort!

Egyrészt van egy tréning része, ami már önmagába véve többet ad, mint bármilyen más tréning. Rendkívül hiteles. Másrészt a tábornak van egy olyan közösség építő ereje, ami sokkal több élményt ad, mintha csak egy szimpla 2 napos tréningen Vennénk részt.

Default Avatar75
Klaudia
Bátorságot adtál. Köszönöm!

Igen István szavainak, gondolatainak eredménye, hogy az ember (vagyis én, a nő) egyszer csak kedvet kap, hogy elgondolkozzon, magába nézzen, elmélyüljön, kérdezzen, kételkedjen s tudni akarjon, értsen és megértsen, majd levonja a tanulságokat, végül változni akarjon s változzon S hogy nyitottá váljon és merjen, ahogy korábban sohasem. 🌞

Default Avatar75
Orsolya
változó lélek
Kell, hogy bevállaltad!

Csak be kell vallani nagyon ott vannak ezek az írások amiket írsz ............ jönnek, onnan mélyről. Nagyon! kell egy ilyen kitárulkozás egy férfi princípiumtól hiszen a nő is annyira annyira csak a sötétben tapogatózik. Igen a "senki földjén" van a mi generációnk. Szóval csak olvasni fogom őket. Nagyon a nőket tolják túltolják már régóta és nekem ebből már nagyon elegem van mert sose kapok igazi válaszokat. Egy férfi de egy nő is csakis és kizárólag a másikkal lehet kiegészült. Nincs kapaszkodó egy nőnek sem. Hány ruhát és rúzst vettem én, hányszor sanyargattam testem - lelkem edzőgépeken és mégsem voltam soha boldog. Hányszor csapott le rám is a média, a csinos lányok az utcán....... és nem voltam boldog. Mostam, főztem boldogtalanul. Kell, hogy a hallgató férfi is kitörjön a hallgatásából. Kell hogy ezt bevállalja valaki. Vajon ki és miért oszt ránk szerepeket amit sokszor a hátunk közepére se akarunk. Hát, így tovább.

Default Avatar75
"Zsófi"
egy nő
Igaz amiről beszél.

Olvastam Joós István írásait, sokat. Nem csak ezt a kis részletet ismerem. Igaz amiről beszél. Az életem, a gondolataim, az érzéseim mindet igazolják. Persze attól még nehéz.

Default Avatar75
egy nő
Láthatóan nagyszerű...

Most ülök a vonaton. Csodálatos élményben volt részem Neked is köszönhetően tegnap. Budapest igy mezitláb is gyönyörű. Teljesen más új élményt adott. Beleszerettem. Tunedzser koromban jártam igy arrafelé. Az amit meg Te képviselsz bámulatos. Láthatóan nagyszerű vagy. Nagyon köszönöm az ölelést és a jelenlétet. Szuper volt!

Default Avatar75
"Kata"
egy mezítlábas nő
Köszönöm az ébredést!

Kedves István! Örömmel olvastam az őszinte írásodat és nem tudom szó nélkül hagyni. Ha az útra gondolok jobban mondva az utakra amit bejártam asszonyként, pontosan így gondolom én is mint Te. Köszönöm az ébredésed és a magamét is!

Default Avatar75
Erika
egy nő
Jól lévő emberek között lenni: Jó.

Jól esett ott lenni. Délután döntöttem, hogy megyek, és nem is a téma hívott konkrétan, hanem hogy nemet kellett mondjak ismét, és fájdalom és kérdések mozogtak bennem, de nem akartam egyedül lenni aznap este. A továbblépés immár csak 2 hónap, nem évek, a padló nincs annyira lent, és kaptam őszinte tekintetű embereket, ölelést, egyszerű szavakat. Ma ismét jól vagyok, kapok levegőt, tudok nevetni. Egész meglepő. Köszönöm, most már vállalom, hogy nem okosodni megyek, hanem megérintődni, emberek közt lenni. Olyanok közé menni, akik épp jól vannak, fontos. Köszi Zsuzsi, Dóri, István. :)

Default Avatar75
Viki
egy nő
Nahát... működik!

Csak ámulok és bámulok. Amióta teljes mellszélességgel beálltam a cégébe dolgozni és minden megjegyzésemet visszafogtam, a változás szembeötlő. Elfogadja és kéri a segítségem, szinte kedves, vagy legalább normális. Kb ahhoz tudom hasonlítani a Ti Ügyeteket, mint ami nekünk a Gyerek. Az az én ügyem és ha ő eltart, ott van, akkor az jó, ha különidőt szán a gyerekre, akkor az a Boldogság. Ha gondoskodom Róla, vele vagyok, akkor az jó, ha beleállok az ügyébe az...

Default Avatar75
Ágnes
egy asszony
Végre kiállt egy férfi!

Kedves hölgytársaim, Nekem nagyon sokat segített az utóbbi időben Joós István. Ez a nők számára ugyan egy mindennapi téma, de sajnos a férfiak (pasik is, de az ő véleményük kevésbé érdekel 😉) meglehetősen keveset beszélnek erről. Végre van egy férfi, aki kiáll, vállalva magát, múltbeli sikereit, önzéseit és botlásait, és mer beszélni a férfiak szemszögéből. Nyíltan, őszintén, frázisok nélkül, de struktúráltan, ezért érthetően, intelligensen. Nem, nem ő nem megmondóember. Nem is értem ezt a vádat. Ha valaki nem érti István gondolatait, az legkevésbé sem az ő hibája. Ő ugyanis nem általános érvényű frázisként "osztja az észt", hanem a személyiségfejlődése érettebb szakaszába érve megosztja a férfiak véleményét. Teszi mindezt úgy, hogy saját tapasztalataival is alátámasztja. Szerintem ez példaértékű cselekedet!! Én őszintén örülnék, ha a felszínes kis világunkban egyre több hasonló férfi akadna. Remélem a férfiak között követőkre talál!! Le a kalappal és KöSZI István!

Default Avatar75
Orsolya
egy hálás hölgy
talán meg kéne állni

... a nők habzó szájjal, vérben forgó szemmel, ordítva kérnek igazságtételt, miközben nyomják a súlyokat, futják a kilómétereket, és nem értik miért nem jó az életük. Hogy hol rontották el. Ja, nem is ők. A pasik. Meg a megmondóemberek. Pedig csak egy pillanatra meg kellene állni, letörölni a vérhabot a szájuk szegletéről, és elgondolkodni, miért ezt tolja az Univerzum az arcukba. A Saját Személyes Világuk...

Default Avatar75
Zsuzsanna
egy nő
Hiánypótló...

Joós István, ember gondolatait nagyon szükségesnek érzem, mert olyan dolgokról ír, amit nekünk nőknek tudnunk kell a férfiakról... mert , ha nem tudjuk, akkor elkezdünk a saját, női logikánk szerint gondolkodni, és ez legtöbbször nem hoz felszabadító megértést. Köszönöm Joós István, ember!

Default Avatar75
Letti
egy nő
Kinek nem inge... de akkor mért vagy ideges?

Azon a roppant egyszerű véleményen vagyok, akinek nem inge, ne olvassa Joós Istvánt. Nem kötelező.

Default Avatar75
Gabriella
fogadatlan prókátor
végre kasztrálhatom magam

Régen mindenhol a mellkasát döngető ezüsthátút kerestem. Aztán egyre másra kiderült ezekről az egyedekről, hogy csak látszatra azok, amik. Végül addig addig finnyáztam és olyan konokul kerestem a gyengeséget mindben, hogy egy megoldás maradt megtalálni a mindenek felett álló, egy igaz példányt. Elkezdtem döngetni a mellkasom. Ímé én, az ezüsthátú! Alfahím lettem. Alfahím, puncival. Egy a gond. Az odanövesztett farkammal, nem tudok mit kezdeni. Test és lélekidegen nekem.

Default Avatar75
Ildikó
alfahím, puncival
Végre egy férfi kimondta

Köszönöm István. Köszönöm, hogy ott az előadás alatt, és ebben a videóban is megválaszoltad a kérdésemet.

Köszönöm, hogy végre hallhatom ezen gondolatokat egy férfi szájából. Köszönöm, mert nőtársaimmal már velőig rágtuk ezen témát, de nem sikerült megtalálni a megoldás kulcsát. Mert női fejjel másképp gondolkozunk.

Köszönöm, mert a pasik véleménye meg nem érdekel, számomra nem fontos, irreleváns. Mert ők pasik, s nem férfiak. S köszönöm, mert a férfiak erről nem beszélnek. Mert nem tudnak, vagy nem akarnak erről beszélni..

Köszönöm, mert sokat segítettél. Ugyanis én így működöm, s azt hittem ez súlyos hiba. Hogy nyomban eltűnik a büszkeségem, ha olyan férfival találkozom, aki megbabonáz. Hogy remeg az egész testem attól, mert tudnám igazán, szerelemmel szeretni..

Default Avatar75
"Anett"
egy nő

Lenyűgözően nagy dolog ez az egész, hogy részese lehetek – hálásan köszönöm mindenkinek. Kitartást, Erőt, Hitet, Alázatot a folytatáshoz!

Joós István
Joós István
ember